Friday, July 15, 2011

kalau lah jadi pondan

kalau aku jadi gay aku boleh terbayang aku jadi gay yang flamboyant gila babi.pakai baju nak striking color.confident level tinggi gila.cuba imagine aku jadi macam tu.pergh.huduh huduh.pakai fishnet shirt.pergh.nightmare nightmare.pakai skinny.pakai bag besaq kalah pompuan.rambut warna.pergh.huduh huduh
nak lagi best jadi macam tu, huduh mana pun kita jadi bapok ni pompuan pompuan hot suka berpeluk sakan.laga laga pipi 3 kali.heaven tu.hehe

tapi tu semua kalau lah.better jadi macam ni.oversize loser.hehe.syukur ja lah.hehe

sekian.terima kasih

5 comments:

  1. Besaq2 hang pon kami ttp syg kat hang! Ingat tu qori. Hehe.

    ReplyDelete
  2. aku suka peluk hg qari jgn risau. mai laga2 pipi ngan aku mai

    ReplyDelete
  3. bangga aku ada kawan macam hampa.=)

    ReplyDelete