Wednesday, July 13, 2011

hujung minggu lepas

hujung minggu lepas aku tengok sekali lagi.aku tengok tak la nagis.tapi tak tidoq lah.
lepas tu aku tengok transformers 3d.15 minit tengok dah tertidoq.bangun bangun tengok dah naik credit last sekali tu.abang spek 3d senyum tengok aku.manis jugak aku ni.

konklusi dia,tu tanda industri perfileman malaysia lagi terer dari hollywood kot.lisa surihani lagi hot dari rosie huntington tu.shahizey sam lagi terer jadi cacat dari shia lebouf.bront palare lagi macho dari josh duhamel.budak mia tu lagi cute dari ....entah.

aku bangga jadi orang malaysia.

sekian terima kasih.

3 comments:

  1. hehehehehehe.blog hang hidup lagi?

    ReplyDelete
  2. hahahhaha kalo aku tak kejut mmg ang terus tidoq situ laaa jawabnya hahahhaha

    ReplyDelete